Culinair op 't Wad

Zeilen op een Lemsteraak is al een unieke ervaring op zich, laat staan lunchen of dineren midden op de Waddenzee. Plato laat u graag de prachtige natuur op het Wad beleven. Tijdens de zeiltocht varen we naar de Waddenzee en wachten net zolang totdat het schip droogvalt.

Omringt door water laten we u culinair genieten met vers bereid eten en een lekker drankje. Terwijl u de zeehonden van dichtbij op het Wad ziet liggen, varen we langzaam weer terug naar de haven zodra het water opkomt.

Of we varen door voor een nacht op één van de Waddeneilanden. Wij ontzorgen u volledig en regelen ook uw overnachting. Wilt u dit arrangement combineren met één van onze andere activiteiten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kom zeilen met Plato

Wilt u meer weten over onze arrangementen of over de mogelijkheden die Plato nog meer te bieden heeft? Wij doen u graag een voorstel op maat. Ons schip biedt ruimte voor maximaal 15 gasten aan boord, inclusief bemanning.

Neem gerust contact met ons op door uw gegevens achter te laten. Of stuur en e-mail naar plato@wk16.nl. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Liever telefonisch contact? Wij zijn ook bereikbaar op:

Job Steenland: +31 (0)6 13 71 14 41
Marit Steenland: +31 (0)6 44 63 85 32

Informatie & Reserveren

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.