Teambuilding

Aan boord van Plato staat samenwerken centraal. Met maar één doel: samen ervoor zorgen dat het schip optimaal door het water glijdt. Alleen dan kom je vooruit!

Leer op een ongedwongen en ontspannen manier beter met elkaar communiceren en ontdek dat het team veel meer bereikt door samen te werken. De informele sfeer en de beslotenheid van het schip vormen de ideale setting voor een goede teambuilding. Zeilen op Plato is niet alleen een unieke ervaring, maar zorgt ook voor een frisse wind door het team!

Wilt u tussendoor ook andere activiteiten met het team doen? De vele watersportdorpen in Friesland of één van de elf steden bieden tal van mogelijkheden.

Kom zeilen met Plato

Wilt u meer weten over onze arrangementen of over de mogelijkheden die Plato nog meer te bieden heeft? Wij doen u graag een voorstel op maat. Ons schip biedt ruimte voor maximaal 15 gasten aan boord, inclusief bemanning.

Neem gerust contact met ons op door uw gegevens achter te laten. Of stuur en e-mail naar plato@wk16.nl. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Liever telefonisch contact? Wij zijn ook bereikbaar op:

Job Steenland: +31 (0)6 13 71 14 41
Marit Steenland: +31 (0)6 44 63 85 32

Informatie & Reserveren

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.