Over ons

Al ons hele leven zeilen wij. Gestart in een optimist, daarna een lazer, zeil-les gegeven in een Valk en jarenlang wedstrijdzeilen met de prachtige Friese Skutsjes de Ut en Thus én de Eelkje II. Samen met schipper Jeroen de Vos en een gezellige en kundige groep bemanningsleden, hebben we op en om de Eelkje altijd veel lol beleefd.

De droom van Job
Bij Job was de droom voor een eigen Lemsteraak er altijd al, maar toen bemanningslid van de Eelkje II, Walter van Berkum, zelf de HL3 Struner (een stoere en snelle visserman van 14,30) kocht, was Job helemaal verkocht.

Met de Struner hebben we hele mooie wedstrijden mogen varen en met de bemanning van de Eelkje II het maximale uit het schip gehaald. Dat gaf zo’n ongelofelijke kick! De droom werd alleen maar intenser.

Vakanties op de waddenzee
De afgelopen jaren hebben we prachtige vakanties op het water beleefd. Samen met onze jonge kinderen hebben we al heel wat verschillende lemsteraken gehuurd en gezien. De waddenzee en eilanden zijn onze favoriete bestemming. Krabben zoeken met de kids, droogvallen op de meest idyllische plekjes, zeehonden spotten. We zijn er gek op! Het wad heeft iets magisch!

Genieten op onze eigen Lemsteraak
En nu laten we onze eigen Lemsteraak bouwen. Een droom die uitkomt. Om met ons gezin te genieten van heerlijke weekenden en vakanties op de prachtige wateren die ons land rijk is. Maar ook om anderen een onvergetelijke tocht op het water te laten ervaren.

Inzetten voor bedrijfsevenementen
We gebruiken het schip niet alleen voor onszelf. Een onderdeel van onze droom is om Plato in te zetten voor bedrijfsevenementen. Door het organiseren van bijzondere dagtrips voor onder andere onze eigen collega's of relaties van de verschillende vestigingen van ons bedrijf Van Campen & Dijkstra. 

Daarnaast bieden we het schip ook te huur aan voor:

  • Culinaire trips op het wad
    In combinatie met een droogvalmoment, een absoluut unieke ervaring
  • Teambuilding
    Door te zeilen moet je wel samenwerken
  • Managementtrainingen
  • Organiseren zakelijke wedstrijden

We kijken uit naar een prachtig seizoen vol waterpret en gave uitjes! Graag tot ziens op het water.

Job & Marit, trotse eigenaren van de Lemsteraak WK16 Plato. 

Kom zeilen met Plato

Wilt u meer weten over onze arrangementen of over de mogelijkheden die Plato nog meer te bieden heeft? Wij doen u graag een voorstel op maat. Ons schip biedt ruimte voor maximaal 15 gasten aan boord, inclusief bemanning.

Neem gerust contact met ons op door uw gegevens achter te laten. Of stuur en e-mail naar plato@wk16.nl. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Liever telefonisch contact? Wij zijn ook bereikbaar op:

Job Steenland: +31 (0)6 13 71 14 41
Marit Steenland: +31 (0)6 44 63 85 32

Informatie & Reserveren

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.