Thuishaven & Zeilgebied

De thuishaven van Plato ligt in de Friese stad Workum. Een centraal gelegen plek, aan de rand van het IJsselmeer en met de Friese Meren op korte vaarafstand. Vanuit de haven bij de Workumer Jachtservice, tevens de plek waar onze prachtige Lemsteraak het levenslicht zag, varen we ook binnen afzienbare tijd richting het Heegermeer, Sneekermeer of de Alde Feanen.  Afhankelijk van uw wensen voor de tocht, denken we graag met u mee. Of u nu liever over het actieve IJsselmeer of de Waddenzee vaart of toch meer voelt voor de rustigere binnenwateren van Friesland. Alles behoort tot de mogelijkheden.

Verschillende opstapmogelijkheden
Dat geldt ook voor verschillende opstapplaatsen. Workum is dan wel de thuishaven van Plato, als u dat wenst pikken we u graag op in één van de vele watersportplaatsen die Friesland rijk is. Of we leggen op uw verzoek aan voor een bezoek aan een gezellig Fries dorpje of één van de Friese Elfsteden.

Droogvallen op ‘t Wad
Wilt u liever richting het Waddengebied? Ook dat is mogelijk. Graag geven wij u de unieke ervaring met een droogvalmoment midden op het wad. U bent dan omringt door de Waddenzee, terwijl u samen met uw gasten geniet van de ondergaande zon of zelfs een diner die bereid wordt door een echte chefkok.

Kom zeilen met Plato

Wilt u meer weten over onze arrangementen of over de mogelijkheden die Plato nog meer te bieden heeft? Wij doen u graag een voorstel op maat. Ons schip biedt ruimte voor maximaal 15 gasten aan boord, inclusief bemanning.

Neem gerust contact met ons op door uw gegevens achter te laten. Of stuur en e-mail naar plato@wk16.nl. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Liever telefonisch contact? Wij zijn ook bereikbaar op:

Job Steenland: +31 (0)6 13 71 14 41
Marit Steenland: +31 (0)6 44 63 85 32

Informatie & Reserveren

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.